Ipazia


Ipazia ipazia lind per te ndihmuar ate qe ka frike nga qyteti ,ose nga familja e vete,sherben per te kuptuar qe,ndonjeher,edhe nje njeri me qellime te keqija mund te mundet nga perdorimi i qellishem i fuqive te tija.Davide qe mund Golian sot nuk eshte me nje enderr fal nje teknike te quajtur KRAV MAGA.E thene teknike e vetmbrojtjes kuptohet te mundesh kundershtarin pavaresisht mases dhe forces fizike.Kunder dhunes eshte ligji kryesor.Gjate gjysem shekullit tim te eksperiences nuk me ka ndodhur kurre te ndodhem ne nje situate qe te detyronte te thosha qe isha i pafuqishem ,dhe qe nuk kisha asnje informacion mbi temen kunder dhunes.

(Gandhi, Per la pace. Aforismi, Milano 2002, p. 50)
Gandhi,per paqen.aforismi,milano 2002,p 50
Twitter - Ipazia Facebook - Ipazia